Apartmani Kapetanova kuća - Podgora

Location pinApartmani Kapetanova kuća - PodgoraRibarska 8, 21327 Podgora

PLATI REZERVACIJU

Kapetanova kuća

Kapetanova kuća sagrađena je 1903. godine kao jednokatnica. 1936. godine dograđen je drugi kat te proširenje s kuhinjom, kupaonicom i terasama.

Kuća je napravljena od kamena, ima ugodnu miroklimu zahvaljujući 70 cm debelim kamenim zidovima. Na prvom katu površine 55 m2 nalazi se hodnik, dvokrevetna soba / dnevni boravak, kuhinja i velika terasa idealna je za blagovanje u ozračju zelenila susjednih vrtova.

Na drugom katu, površine 55 m, su trokrevetna soba, dvokrevetna soba, kupaonica s odvojenim prostorima za tuš i wc te mala terasa. U prizemlju kuće nalazi se i konoba koja se trenutno ne koristi.

U kući može komforno boraviti četiri do šest osoba.

Kuća je udaljena od mora dvadesetak metara, a od prvih plaža 5 minuta hoda rivom uz more. U blizini je nekoliko restorana, kafića, trgovina, najam brodica i drugi turistički sadržaji. Podgora obiluje bijelim šljunčanim plažama koje se protežu duž cijelog mjesta, a nekoliko kilometara od Podgore do susjednih mjesta Tučepi i Drašnice i čistim morem koje nije zagađeno industrijom ili drugim onečiščenjima.

Plaže izvan mjesta natkrivene su borovima pa se može ugodno boraviti na plaži cijeli dan u hladu ili na suncu. Dvije veće plaže koje se nalaze izvan mjesta, na 10 i 20 min hoda od kuće uz more, imaju i ugostiteljske objekte s ponudom hrane i pića.

Podgora ima dugogodišnju tradiciju FKK plaža pa je danas nudistički turizam omogućen na plaži Dračevac koja se nalazi svega 15-20 min hoda od kuće ili automobilom ne više od 5 minuta vožnje.

U Podgori možete uživati u raznim sportovima na vodi ili ići na organizirano ronjenje, izlet u Park prirode Biokovo (iznad Podgore) ili uživati u šetnjama duž 4 km uređene obalne šetnice.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Kapetanova kuća - Diana Nola Živković

Kapetanova kućaDiana Nola Živković

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.